Wij zoeken 4 nieuwe collega's!

Wij zijn per direct op zoek naar 4 nieuwe collega’s! Wij zoeken 1 leerling en 1 iemand met ervaring. Help ons alsjeblieft verder!

Wimperstyliste

Wenkbrauw styliste

Wax/ Hars specialist

Leerling allround

De baan
Voor onze schoonheidssalon in Hoofddorp zijn we op zoek naar 4 nieuwe parttime collega’s! De baan bestaat vooral uit wimper, wenkbrauw, wax of overige behandelingen uitvoeren (of hiervoor leren!), agenda beheer, telefoon beantwoorden en kassa werk. Maar ook vragen wij social media input. Wij houden van een schone salon, dus we houden gezamenlijk de zaak netjes en schoon.


Jij
Jij bent reeds werkzaam als wimperstyliste, wenkbrauwstyliste, je kan fantastisch waxen of wil het allemaal leren? Je bent een pietje precies en werkt graag met je handen? Je bent vrolijk, je houdt van kletsen, bent heel klantvriendelijk en representatief. Je bent een type dat ook voor je collega’s een kopje koffie of thee inschenkt als je zelf iets te drinken pakt? Je bent een echte aanpakker? Nou, dan wil je deze baan, je past helemaal bij ons!

Wij
Wij bieden jou een baan die niet voelt als een baan, maar als een feestje met leuke collega’s! Verder bieden we een marktconform salaris, doorgroeimogelijkheden en trainingsmogelijkheden. Werktijden zijn zeer flexibel in te delen en dus goed te combineren met bijvoorbeeld een studie, andere baan of of kinderen.

By Cil Beauty & Co.
By Cil is een super gezellige schoonheidssalon in Hoofddorp. Wij hebben een heel fijn team opgebouwd die bestaat uit 8 meiden. Er wordt heel hard gewerkt, maar ook heel hard gelachen. Wij hebben veel vaste klantjes, waar wij een hele leuke band mee hebben. Wij bieden tal van behandelingen aan met een hoge kwaliteit en er wordt gewerkt met de beste merken op beauty gebied.

Contact

bycil@bycil.com

Priscilla van Nieuwkerk