Gesloten wegens Corona

Lieve allemaal,

Zoals jullie weten, leven we op dit moment in een bizarre tijd. Iedereen zit in quarantaine en we komen alleen de deur uit voor een paar boodschapjes. Veel mensen zijn wereldwijd overleden aan dit afschuwelijke virus en veel mensen vechten voor hun leven.

Wij zijn gesloten

Om verspreiding te voorkomen zijn op 23 maart j.l. alle schoonheidssalons, kapsalons en nagelstudio’s gesloten op advies van de RIVM door de overheid. Dit geldt ook voor onze salon. Vooralsnog zijn wij, tot ons grote, verdriet gesloten tot tenminste 6 april. Maar wij verwachten een verlenging.

Wij zijjn het eens met deze sluiting en hebben alles over voor de volksgezondheid. Hopelijk kunnen we ons leven straks weer allemaal oppakken en hebben wij geleerd onze vrijheid en welvaart meer te waarderen in de toekomst.

Wat betekend dit voor onze salon?

Los dat dit afschuwelijk is voor alle mensen die getroffen of betrokken zijn met Corona, is deze tijd voor onze salon heel verdrietig. De huur van het pand en de loonkosten gaan gewoon door en er komt helemaal niets aan inkomsten binnen. Dit is een gemakkelijke rekensom en zorgt voor slapeloze nachten. Wij hopen voor iedereen dat deze nachtmerrie snel voorbij zal zijn en dit kan alleen als we allemaal voorlopig binnen blijven.

Wil je ons steunen? Koop dan alvast een cadeaubon!

Zolang wij gesloten zijn, zou je ons enorm helpen met de aankoop van bijvoorbeeld een cadeaubon, die je weer kunt inleveren zodra we weer geopend zijn! Een cadeaubon koop je gemakkelijk online in onze webshop (klik hier voor de webshop) en je kunt kiezen uit €10,-, €25,-, €50,- of €100,-. Maar we hebben natuurlijk ook hele leuke producten in onze webshop! Nu je waarschijnlijk bijna geen wimperextensions meer hebt of je lash lift al aan het uitwerken is, zou een wimperserum heel goed zijn om nu te gaan gebruiken. Daar worden je wimpers mooi lang en sterk van en kunnen ze straks prachtig gekruld worden of kunnen we weer mooie extensions voor jullie aanbrengen! Maar ook voor onze sieraden, Lycon scrubs en Clay & Glow maskertjes, kan je gemakkelijk terecht in onze webshop!

We missen jullie

We missen ons werk enorm en de leuke gesprekken met jullie. Vrouwen mooi maken en als zij dan de ogen openen en dolenthousiast zijn, dat is zo fijn aan ons werk.

We hopen jullie allemaal straks weer in goede gezondheid te mogen ontvangen.

Voor nu let op elkaar, geniet ook van elkaar (want het is wel heel uniek om zoveel tijd met onze dierbaren door te mogen brengen) en sterkte in deze tijd.

Veel liefs,

Cil