We mogen EIN-DE-LIJK weer OPEN!!!!!!!!!!!!!!!

Lieve, lieve allemaal!

Ongelooflijk dat ik jullie eindelijk in de nieuwsbrief mag laten weten dat we weer open mogen!!! Wij zijn zo blij!!! En we hebben jullie zo gemist! Wij hopen dat jullie de afgelopen weken goed hebben doorstaan met thuiswerken, weinig vermaak buiten de deur, kids die niet naar de opvang of school gingen. Ondanks dat dit een lichtpunt is en de cijfers steeds positiver worden, zitten we nog midden in de Corona crisis. Maar we gaan dit redden, met elkaar <3

Maatregelen in de salon

Zoals we jullie hebben laten weten, waren wij voor het Corona virus uitbrak al jaren GGD goedgekeurd. Dit houdt in dat wij alles in huis hebben en opgeleid zijn in zeer hygenisch werken. Wij werkten altijd al met handschoenen en mondkapjes (en weten deze ook zeer veilig te gebruiken!). In de weken voor de crisis hebben we onze maatregelen meer aangescherpt en dit blijven wij volhouden om jullie vielig te kunnen ontvangen en behandelen. 

Onze maatregelen op een rijtje:

- Voel je je niet lekker, hoesten, verkouden, koorts o.i.d. BLIJF THUIS!

- De voordeur staat open, zodat je onze deurklink niet hoeft aan te raken.

- Bij binnenkomst worden jullie verzocht eerst naar de keuken te gaan en de handen goed te wassen.

- Uiteraard schudden wij geen handen bij binnenkomst.

- Helaas kan je op dit moment niet genieten van een kopje koffie/ thee o.i.d. vanwege de veiligheid schenken we momenteel niets.

- Na iedere behandeling reinigen wij de behandelstoel met Dethol en leggen wij hier een wegwerp handdoek op.

- De pincetten en andere materialen die wij gebruiken worden na iedere behandeling gereinigd.

- Wij willen jullie verzoeken een mondkapje te dragen en een haarnetje (deze zijn bij ons voldoende voorradig).

- Wij dragen zelf bij iedere behandeling een mondkapje, plexiglas scherm voor ons hele gezicht, handschoenen en een haarnetje. Wij wassen en desinfecteren onze handen voor en na iedere behandeling.

Met deze maatregelen zijn wij ervan overtuigd dat je bij ons veiliger bent dan in de supermarkt en kunnen wij jouw favoriete behandeling gewoon weer uitvoeren! Het doet misschien allemaal niet zo gastvrij aan, maar je bent echt meer dan welkom!

Bedankt!

En dan is het nu tijd om jullie enorm te bedanken voor jullie steun de afgelopen weken. We hebben zo enorm veel lieve mailtjes, appjes en DM's gekregen. Mensen die bloemetjes en chocolatjes naar mijn huis hebben gestuurd. Lieve klantjes die cadeaubonnen hebben besteld. Jullie kwamen massaal naar onze kraampjes die we voor de salon hebben opgezet. Jullie hebben sieraadjes, scrubjes en maskertjes besteld in onze webshop. En ook de online quarantaine bingo was een groot succes! Naast dat ik hier enorm dankbaar voor ben en jullie steun op deze manier mijn salon heeft gered. Kan ik niet uitleggen hoe geliefd ik me heb gevoeld en hoe erg jullie steun mijn hart heeft verwarmd. Ik had kunnen huilen onder mijn dekbed, maar dat heb ik niet gedaan. Ik heb er alles aan gedaan mijn salon te redden en ik ben positief geweest. En ik heb enorm genoten van mijn dochter. Nogmaals bedankt!

New Beginnings

We hebben de salon tijdens de sluitingsperiode een hele nieuwe look and feel gegeven en we zijn zoooo benieuwd wat jullie ervan vinden! De agenda gaat nu gelijk open voor volgende week, dus wees er snel bij. We hopen jullie zo snel mogelijk weer allemaal te helpen. Plan vooral goed door, zodat er snel weer een mooie cyclus in onze agenda zit.

Veel liefs,

Team By Cil